Rezervă acum: 0368 562 050

Inchireri elicoptere pentru nunta

La Heli Cobrex, inchirieri elicoptere pentru nunta, credem în crearea de nunți uimitoare, memorabile.

Vom lucra cu tine pentru a satisface toate cerințele pentru ziua ta cea mare.

Spune-ne ce vrei pentru nunta ta, iar noi vom rezolva detaliile pentru a crea o experiență distractivă și fabuloasă pe care tu și cei dragi nu vei uita niciodată.

Inchirieri elicoptere pentru nunta se fac cu elicoptere de ultimă generație, iar piloții noștri experimentați certificați au peste 50.000 de ore de timp de zbor combinate, astfel încât să puteți zbura cu încredere.

inchirieri elicoptere pentru nunta

Elicopterele s-au dovedit a fi un atu valoros în toate industriile și în activitățile atunci când călătoriile la cerere trebuie să fie facute. Operatorii, piloții și echipajele cu experiență integrează utilizarea tehnologiilor de ultimă oră pentru a finaliza sarcinile la timp, in buget și cu succes.

Ca mijloc de transport corporativ, elicopterele sunt o modalitate sigură, fiabilă și rapidă de a ajunge la hoteluri, întâlniri, locuri de muncă și aeroporturi.

Pentru aplicații industriale, elicopterele sunt proiectate să sprijine sau să faciliteze eficient o serie de sarcini. Acest lucru se datorează în mare măsură capacităților lor inerente: manevrabilitate, putere, viteză și capacitatea de a ateriza fără a fi necesara o pista de aterizare și de a decola cu ușurință din exact aceeași locație.

Elicopterele sunt, de asemenea, cea mai bună resursă pentru a construi în mod adecvat turnuri de comunicații sau pentru a ridica obiecte și echipamente grele.

Aplicația pentru elicopter cel mai des solicitată în constructii este amplasarea unităților de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC) pe vârfurile clădirilor înalte.

Elicopterele specializate (sau „macaralele aeriene”) s-au dovedit a fi mai eficiente decât macaralele la sol în locații îndepărtate, în zonele cu teren accidentat, sau lipsite de drumuri circulabile.

Retineti: daca puteti instala usor o macara solutia o sa fie mai ieftina decat elicopterul. Daca spatiul si structura solului nu va permite instalarea macaralei, sau doriti o instalare rapida a unitatilor de climatizare atunci elicopterul este solutia.


-stiri din lumea elicopterelor-

PioneerLab de la Airbus Helicopters testează aterizări complet autonome

PioneerLab, elicopterul demonstrator de tehnologie bimotor al Airbus Helicopters, a început să testeze capabilități avansate de zbor autonom, care vor permite în cele din urmă aeronavei să efectueze aterizări și decolări complet automatizate.

Capacitatea de aterizare și decolare este doar una dintre numeroasele tehnologii digitale dezvoltate și maturizate pe PioneerLab - un laborator de zbor bazat pe corpul aeronavei H145.

Prin diverși senzori și camere lidar amplasate în jurul aeronavei, aeronava este capabilă să construiască o reprezentare digitală a mediului său - similară cu cea folosită în automobilele moderne.

Detectează obstacolele, le recunoaște și trasează o cale în jurul lor către locul de aterizare dorit.

„Până acum, elicopterul este capabil să plutească până la locul de aterizare, care este aproape deasupra solului, dar inca nu poate ateriza”, a declarat presei Dominik Strobel, liderul proiectului PioneerLab, în ​​timpul unei conferințe la fabrica Airbus Helicopters din Donauworth, Germania.

Senzorii din corpul aeronavei măsoară forțele de contact pentru a-i permite acesteia să înțeleagă când a atins solul.

„Un elicopter, când aterizează, nu aterizează întotdeauna cu același punct”, a spus Johannes Plaum, șeful de cercetare și tehnologie la Airbus Helicopters Germany. „Evident că avem aterizări în pantă, sau câmpuri nepregătite cu pietre, sau orice alt mediu. Așa că elicopterul trebuie să realizeze asta și să furnizeze date pilotului automat.”

Dezvăluit în 2023, PioneerLab zboară acum aproximativ 50 de ore pe an.

Unul dintre obiectivele principale ale demonstratorului este de a obține o reducere cu 30 la sută a emisiilor de CO2 în comparație cu un H145 standard. Acest lucru va fi atins printr-o combinație între modificarea sistemului de propulsie (folosind un sistem hibrid cu un motor cu turbină și două motoare electrice de 250 de kilowați) și modificări aerodinamice.

Până în prezent, aeronava a zburat cu cele două motoare termice Safran Arriel 2E utilizate în H145.

Pentru demonstrația hibridă, acestea vor fi înlocuite cu un singur motor derivat din modelul Pratt & Whitney PW210 conectat cu două motoare electrice Collins Aerospace de 250 kW.

Mai mult pe Airbus Helicopters


Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Heli Cobrex
Product Name
Inchirieri elicoptere pentru nunta

Comments are closed.