Inchirierea unui elicopter model EC120 B de la Airbus este solutia ideala pentru transportul a 4 pasageri cu greutate medie de 80 de kg de pasager.
Spatioase si confortabile elicopterele de inchiriat pentru 4 pasageri, EC 120 pot transporta in compartimentul de bagaje 5 valize mari.
Eurocopter EC120 cu noua denimure comerciala Airbus H120 este un elicopter cu un singur motor polivalent, versatil, cu cinci locuri (pilot si patru pasageri), care oferă o adevărată flexibilitate în misiune.
Această aeronavă ușoară cu aripă rotativă integrează cele mai moderne tehnologii, inclusiv un rotor de coadă Fenestron® de nouă generație pentru a asigura un zgomot redus de operare și o eficiență maximă a controlului zborului, scaune și sistem de alimentare rezistente la impact și afișajul multifuncțional VEMD pentru piloți.
Cu costuri de operare foarte mici și performanțe remarcabile, H120 de la Airbus Helicopters este cea mai eficientă aeronavă din clasa sa.
Cel mai de succes tur cu elicopterul din Romania, cu decolare din Brasov
Modelul EC120 asigura zborul celui mai vandut tur cu elicopterul din Romania.
Turul are decolare din Brasov si durata de o ora.
Capacitatea de transport este de 4 pasageri.
Majoritatea celor care cumpara turul sunt soti care vor sa faca un cadou sotiior. O mare parte a vanzarilor turului o asigura companiile care in cadrul unor intalniri cu angajatii la Brasov le ofera acestora oportunitatea unui zbor exclusivist cu elicopterul.
Turul ofera posibilitatea pasagerilor sa vada cele mai frumoase monumente naturale in zona.
Pot fi admirate de sus castelul Bran, castelul Peles, Crucea Eroilor de pe Caraiman, megalitii Sfinxul si Babele cele mai pitoresti varfuri montane din curbura arcului carpatic.
Pretul unui tur este de 15000 lei.
In vederea rezervarii unui tur cu elicopterul doritorii pot achizitiona un voucher de zbor de aici: Tur cu elicopter pentru patru pasageri din Brasov.
Voucherul le va parveni pe email, suna la numarul de telefon de la dispecerat, aflat pe voucher si se programeaza la zbor cand doresc.
-stiri din lumea elicopterelor-
Omni Taxi Aereo, gigantul sud american in inchirieri elicoptere

Omni Taxi Aéreo din Brazilia a fost înființată abia în 2000, dar a crescut pentru a deveni prezența offshore dominantă în America de Sud. Și ambițiile sale nu se termină aici.
A fost o revenire remarcabilă pentru o mare parte din sectorul elicopterelor offshore în ultimii doi ani. Dar este greu de imaginat că orice operator înregistrează un boom asemănător cu Omni Taxi Aéreo (OTA) din Brazilia.
Compania și-a dublat dimensiunea în ultimii trei ani, după ce a înregistrat 72.000 de ore de zbor și a transportat 700.000 de pasageri pe parcursul anului. Asta nu înseamnă că nu a avut loc o mare parte din recesiunea care a afectat restul sectorului offshore. Potrivit CEO-ului Roberto Coimbra, creșterea a fost un factor constant pentru companie de când a fost înființată în decembrie 2000.
Airbus H175 este unul dintre cele două tipuri de elicoptere super medii din flota OTA. Operatorul și-a început deja trecerea la aceste tipuri de la Sikorsky S-92 de transport greu.
„Întotdeauna am crescut de la început – chiar și în perioada Covid, am putut să continuăm creșterea”, a spus Coimbra. „Uneori am crescut mai repede, alteori am crescut mai încet, dar tot timpul am crescut.”
Deși o prezență enormă pe piața globală a elicopterelor, OTA este o subsidiară a Omni Helicopters International, care are sediul în Lisabona, Portugalia.
OTA a fost înființată în decembrie 2000 și a fost condusă de Coimbra încă de la început. După ce și-a început cariera de pilot în marina braziliană, el a obținut ulterior o diplomă în inginerie și o anumită experiență în management financiar. După ce a zburat offshore cu diferite companii, sa alăturat Omni Helicopters International în 1997. Câțiva ani mai târziu, a condus efortul de a înființa Omni Taxi Aéreo în Brazilia.
Punctul de intrare a fost prin contractele de sprijin pentru zboruri pentru câteva companii mici de petrol și gaze. Odată ce OTA a obținut aprobarea de la Petrobras și unii dintre ceilalți producători importanți ca furnizor de servicii, au urmat contracte mai mari. Contractele pe termen scurt din trecut au fost înlocuite cu contracte mai sigure pe termen lung, peste 90% din tranzacțiile actuale acoperind mai mult de trei ani.